Welkom bij het trimsalon

Specialisatie katten en konijnen

Ook katjes, konijntjes en cavia's hebben soms een trimbeurt nodig. Langharige katjes komen best om de 3 à 4 maand even langs. Konijntjes, cavia's in de ruiperiode. Dit is zeker geen overbodige luxe. Katjes, konijntjes en cavia's zijn heel ijverige diertjes die zichzelf proper houden en wassen. Wanneer er te veel klitten, of erger, vilt in hun vacht zit, gaan ze zichzelf niet meer kunnen wassen of gaan ze te veel haar binnen slikken. Dit kan ernstige gevolgen hebben op hun maag- en darmstelsel. Dus kom zeker ook met hen even langs.

Ik werk vachtbesparend, dat wil zeggen dat ik enkel de plaatsen behandel waar de problemen zitten. Op die manier wordt de natuurlijke groeicyclus van de vacht niet verstoord.

De vacht van een hond is complex. Sommige hebben een lange vacht, andere een korte vacht. Er zijn er met gladhaar en andere met stokhaar. Sommige hebben een dubbele vacht en weer andere een enkele vacht en dan heb je ook honden met krulhaar.

 

Al deze soorten vachten, hebben een andere verzorging nodig.

 

Sommige worden geschoren of geknipt, andere getrimd.

 

Voor het onderhoud en de verzorging van jullie trouwe vriend kan je nu ook bij Cat's Precious terecht. Een bescheiden trimsalon waar de liefde voor de hond en zijn of haar welzijn centraal staat. Ik volg regelmatig bijscholing en workshops om jullie viervoeters nog beter te kunnen verzorgen.

 

 

 

hopelijk tot binnenkort!

 

lieve knuffels

Catje

 

 

© 2013 by Cat's Precious Kattenpension & Hondenkapsalon