top of page
Workshop skattig kattengedrag

Wat heeft een katje nodig om katje te zijn? Waarom doet een katje bepaalde dingen die wij als “onnatuurlijk” beschouwen maar oh zo natuurlijk is voor haar? Bestaat dominantie bij katjes? Waarom brengt mijn katje haar prooi mee naar huis? Waarom rent mijn katje ineens als een gek door het huis?

De antwoorden op deze en vele andere vragen zullen tijdens de workshop aan bod komen.  Het zou super zijn als ik dit alles met jullie zou kunnen delen.

Voor wie: iedereen die meer wil weten over kattengedrag

In groepjes van max. 10 deelnemers

Prijs: 25 €/deelnemer excl btw

Webinar Skattig Kattengedrag 12/5/2021

"Fijne avond en veel bijgeleerd over omgaan met katten en basisbehoeften. Zal zeker nog aanpassingen doen bij het voeden en drinken geven. Graag tot een volgende keer"

Els 

"We hebben met een leuk groepje zonet de première gehad van het webinar Skattig kattengedrag. Interessant, veel bijgeleerd en met veel aandacht voor ieders vragen. Een aanrader! Annick, je hebt het fantastisch en met veel kennis en enthousiasme gedaan. Zeker tot een volgende keer!"

Ina

"Woensdag een heel leuke en fijne webinar gevolgd over kattengedrag. Een aanrader voor poezenbaasjes die hun poezenbeestjes beter willen begrijpen en meer inzicht willen in de wondere wereld van onze fascinerende katjes. Annick - een echte kattendeskundige - geeft duiding en interessante achtergrondinformatie en ook heel veel tips om het samenleven tussen poezen en baasjes harmonieus te laten verlopen. De volgende webinar doe ik zeker opnieuw

mee !"

Lieve

images (72).jpg
127757574_3482110085201970_9090338011327
images (13).jpg
bottom of page