Welkom bij het kattenpension

Ga je op vakantie of zakenreis? Kan je even niet zelf voor je katje zorgen? Ben je op zoek naar iemand die tijdens jouw afwezigheid je lieveling de nodige professionele opvang biedt? Ben je aan het verbouwen en is de omgeving even niet veilig voor je katje?

 

Dan is Cat's Precious er voor jou!

 

Cat's Precious is een Kattenpension waar de katjes huiselijk worden opgevangen. Het pension bestaat uit 3 grote ruimtes voor groepsopvang - Aristocats Family Corner, Simba's Friends Room en Tom & Jerry Lounge - en 6 aparte verblijven - Garfield Corner, Azrael Corner, Sylvester Corner, Bagheera Corner, Felix Corner en Figaro Corner. De ruimtes voor groepsopvang kunnen met elkaar verbonden worden via de sluis en een luikje. Ook de Garfield en Azraël Corner kunnen samengevoegd worden tot 1 groot verblijf. 

De Figaro Corner is tevens het wachtverblijf voor nieuwe katjes, zodat ze rustig kunnen wennen en ik hun vertrouwen kan winnen.

Het welzijn van de katjes komt op de eerste plaats. Katjes die graag spelen met soortgenootjes, kunnen zich uitleven in de groepsopvang. Katjes die liever wat afgescheiden liggen en spelen, brengen hun vakantie door in de aparte verblijven. De aparte verblijven dienen ook voor katjes die speciale voeding nodig hebben of die medicijntjes krijgen.

Het pension is voorzien van alles wat een katje verlangt: krabpalen, bedjes, ligplanken en -kussentjes, verstopplaatsjes, speeltjes. Eten en vers water geven, de kattenbak proper maken, dagelijkse verzorging, spelen met de kat ... dat is wat je van mij  mag verwachten. En natuurlijk krijgen je schatten de nodige aandacht en knuffels zodat jouw afwezigheid toch wat draaglijker wordt.

 

Ik wens je veel plezier met het doorlopen van Cat’s Precious. Je zal er meer te weten komen over wie ik ben en de manier van oppas.

 

hopelijk tot binnenkort!

lieve knuffels

Annick

 

20160212_095949.jpg
20170218_144231.jpg
Welkom
Aristocats Family Corner
Simba's Friends Room
Tom & Jerry Lounge
De Garfield Corner
De Azraël Corner
De Sylvester Corner