Welkom bij het kattenpension

Ga je op vakantie of zakenreis? Kan je even niet zelf voor je kat zorgen? Ben je op zoek naar iemand die tijdens jouw afwezigheid je lieveling de nodige professionele opvang biedt? Ben je aan het verbouwen en is de omgeving even niet veilig voor je katje?

 

Dan is Cat's Precious er voor jou!

 

Cat's Precious is een Kattenpension waar de katjes huiselijk worden opgevangen. Het pension bestaat uit een grote groepsopvang, de Garfield en Azraël Corner (2 grote verblijven die voor meerdere katten van eenzelfde gezin kunnen samengevoegd worden), de Bagheera Corner en de Figaro Corner. De Aristocats Family Corner is een ruim verblijf voor meerdere katjes en staat via een luikje in verbinding met de groepsopvang.

Het pension is voorzien van alles wat een kat verlangt: krabpalen, bedjes, ligplanken en -kussentjes, verstopplaatsjes, speeltjes. Eten en vers water geven, de kattenbak proper maken, dagelijkse verzorging, spelen met de kat ... dat is wat je van mij  mag verwachten. En natuurlijk krijgen je schatten de nodige aandacht en knuffels zodat jouw afwezigheid toch wat draaglijker wordt.

 

Ik wens je veel plezier met het doorlopen van Cat’s Precious. Je zal er meer te weten komen over wie ik ben en de manier van oppas.

 

hopelijk tot binnenkort!

lieve knuffels

Annick

 

De Groepsopvang

1/2
De Garfield Corner

1/1
De Azraël Corner

1/1
De Bagheera Corner

1/1
De Figaro Corner

1/1
Het Familieverblijf Aristocats

1/2