top of page
Welkom bij het kattenpension

Ga je op vakantie of zakenreis? Kan je even niet zelf voor je katje zorgen? Ben je op zoek naar iemand die tijdens jouw afwezigheid je lieveling de nodige professionele opvang biedt? Ben je aan het verbouwen en is de omgeving even niet veilig voor je katje?

 

Dan is Cat's Precious er voor jou!

 

Cat's Precious is een Kattenpension waar de katjes huiselijk worden opgevangen en waar ze, naast de verzorging, heel veel knuffeltjes krijgen (voor de katjes die graag geknuffeld worden).

 

Het pension bestaat uit 10 ruime privé verblijven,

Wist je dat een kattenverblijf in een pension of hotel wettelijk maar 1m² is met een hoogte van 1,80m? Dat is superklein!

Daarom zijn mijn verblijven ruim, zodat het katje alles heeft aan basisvoorziening maar ook nog ruimte heeft om te spelen. De verblijven gaan van 3m² tot bijna 7m².

Katjes van hetzelfde gezin verblijven in hun eigen privé verblijf. Tijdens de verzorging, de schoonmaak en de vele knuffelmomentjes, gaan de deurtjes van de privé verblijven open voor de katjes die graag in de centrale ruimte komen spelen of rondsnuffelen.

De privé verblijven  voor 1 tot max 4 katjes zijn:

Simba's Friends Corner, Lucifer Corner, Tom & Jerry Lounge, Garfield Corner, Azrael Corner, Sylvester Corner, Bagheera Corner, Felix Corner en Figaro Corner.

In de Aristocats Family Corner kunnen max 5 katjes logeren.

Het welzijn van de katjes komt op de eerste plaats. 

Het pension is voorzien van alles wat een katje verlangt: krabpalen, bedjes, ligplanken en -kussentjes, verstopplaatsjes, speeltjes. Eten en vers water geven, de kattenbak proper maken, dagelijkse verzorging, spelen met de kat ... dat is wat je van mij  mag verwachten.

 

En natuurlijk krijgen je schatten de nodige aandacht en knuffels zodat jouw afwezigheid toch wat draaglijker wordt.

 

Ik wens je veel plezier met het doorlopen van Cat’s Precious. Je zal er meer te weten komen over wie ik ben en de manier van oppas.

 

hopelijk tot binnenkort!

lieve knuffels

Annick

 

Cat's Precious Kattenpension
Cat's Precious Kattenpension
Welkom
Aristocats Family Corner
Simba's Friends Corner
Lucifer Corner