top of page
Workshop skattig kattengedrag

Wat heeft een katje nodig om katje te zijn? Wat zijn de basisbehoeften van een katje? Waarom doet een katje bepaalde dingen die wij als “ongewenst” beschouwen maar oh zo natuurlijk is voor haar? Bestaat dominantie bij katjes? Waarom brengt mijn katje haar prooi mee naar huis? Waarom rent mijn katje ineens als een gek door het huis?

De antwoorden op deze en vele andere vragen zullen tijdens de workshop aan bod komen.  Het zou super zijn als ik dit alles met jullie zou kunnen delen.

Webinar Skattig Kattengedrag 25/3/2023

"Leerrijke workshop

Ik heb de workshop skattig kattengedrag gevolgd en dit is zeker een aanrader voor iedereen die meer wil te weten komen over katjes. Annick heeft alles met veel passie uitgelegd, beantwoorde al onze vragen we kregen nog een leuke goodiebag mee naar huis. Ik ben zeer blij dat ik heb deelgenomen en ik heb veel nuttige dingen bijgeleerd. Bedankt ! :)"

Jessica​

"Afgelopen zaterdag, 25 maart 2023, heb ik een workshop gevolgd over het gedrag van de kat. Ondanks het feit dat ik al redelijk wat wist, heb ik nog véél bijgeleerd. Annick heeft alles goed uitgelegd en gepresenteerd. Thx Annick om me toch nog wat tips en tricks bij te brengen om onze kattenkindjes een nog gelukkiger thuisgevoel te kunnen geven."

Fanny

Webinar Skattig Kattengedrag 12/5/2021

"Fijne avond en veel bijgeleerd over omgaan met katten en basisbehoeften. Zal zeker nog aanpassingen doen bij het voeden en drinken geven. Graag tot een volgende keer"

Els 

"We hebben met een leuk groepje zonet de première gehad van het webinar Skattig kattengedrag. Interessant, veel bijgeleerd en met veel aandacht voor ieders vragen. Een aanrader! Annick, je hebt het fantastisch en met veel kennis en enthousiasme gedaan. Zeker tot een volgende keer!"

Ina

"Woensdag een heel leuke en fijne webinar gevolgd over kattengedrag. Een aanrader voor poezenbaasjes die hun poezenbeestjes beter willen begrijpen en meer inzicht willen in de wondere wereld van onze fascinerende katjes. Annick - een echte kattendeskundige - geeft duiding en interessante achtergrondinformatie en ook heel veel tips om het samenleven tussen poezen en baasjes harmonieus te laten verlopen. De volgende webinar doe ik zeker opnieuw

mee !"

Lieve

workshop skattig kattengedrag
workshop skattig kattengedrag
workshop skattig kattengedrag
bottom of page