top of page

Huisregels en algemene voorwaarden

Cat's Precious is ontstaan uit liefde voor dieren. 

Bij een eerste bezoek neem ik de tijd om het baasje en het diertje te leren kennen. Vertrouwen en vertrouwen geven is belangrijk als je met dieren werkt. Je ontvangt op voorhand een vragenlijst, zodat ik me een beeld kan vormen over je katje.

Als het tijdens de trimbeurt allemaal wat te spannend wordt, zal ik je katje even laten rond lopen. Even knuffelen, spelen of een snoepje zodat de stress bij je katje niet te hoog oploopt. 

Ik streef er steeds naar dat je diertje Happy naar huis gaat, want diertje Happy, baasje Happy en ik Happy.

Afspraken

  • Het is aangeraden na de trimbeurt reeds een nieuwe afspraak vast te leggen zodat je diertje steeds tijdig kan getrimd worden. Vaste klanten krijgen voorrang.

  • Indien je je afspraak niet kan nakomen, gelieve dan tijdig te verwittigen en dit liefst 2 dagen op voorhand, bij een "no show" wordt de volledige trimbeurt aangerekend.

  • Afspraak maken kan via telefoon (laat zeker een berichtje achter als ik niet direct kan opnemen, dan bel ik zodra ik kan terug, vergeet niet je naam en naam van je katje in te spreken), via sms, via mail, via de website of via facebook.

Brengen en afhalen

  • Breng je katje op het afgesproken uur en kom hem/haar na sms of op het afgesproken uur terug afhalen. Wanneer je later dan een half uur na sms of het afgesproken uur, en zonder te verwittigen, je lieveling komt afhalen, wordt een opvangprijs van 10 euro aangerekend.

  • Jij als baasje mag tijdens de trimbeurt bij je diertje blijven maar denk er aan dat een katje soms anders gaat reageren als zijn baasje in de buurt is. Indien het gedrag van je katje het niet toelaat of wanneer het minder stressvol is voor je diertje, zal ik vragen niet te blijven.

Vooraf de trimbeurt

  • behandel je katje een week voor het trimbezoek met anti-vlooienmiddel !

  • breng een dekentje of speeltje mee zodat je katje zijn vertrouwde geur kan herkennen.

Gezondheid en gedrag

  • Indien je katje vlooien heeft, zal ik dit melden. In dat geval zal je katje zo snel mogelijk moeten behandeld worden. Vraag raad aan je dierenarts.. Het trimsalon zal nadien volledig ontsmet en ontvlooid moeten worden. Hiervoor wordt een extra vergoeding van 20 euro aangerekend, bovenop de gewone prijs.

  • Indien er gezondheids- en/of gedragsproblemen zijn, gelieve dit voor de trimbeurt te melden. Deze info wordt op de klantenfiche genoteerd. Bij risicodieren (oud, ziek, allergie, huidproblemen) vraag ik een document "klittencontract en Welzijn" te tekenen. Wanneer ik tijdens het trimbezoek gezondheidsproblemen merk, zal ik je doorverwijzen naar de dierenarts.

Betaling

  • De betaling gebeurt cash, via payconiq of BC app, als je je lieveling komt afhalen (heb geen bankcontact).

bottom of page