top of page

Huisregels en algemene voorwaarden

 

Cat's Precious is ontstaan uit liefde voor dieren. 

Bij een eerste bezoek neem ik de tijd om het baasje en het diertje te leren kennen. Vertrouwen en vertrouwen geven is belangrijk als je met dieren werkt. Er wordt onderling afgesproken wat het baasje wil qua model, knippen, scheren. Dit wordt op de klantenfiche genoteerd.

Tijdens de trimbeurt van honden, worden er pauzes ingelast, zodat je hondje even kan rondlopen, wat drinken, wat spelen, een snoepje als beloning als het mag van het baasje.

Ik streef er steeds naar dat je diertje Happy naar huis gaat, want diertje Happy, baasje Happy en ik Happy.

Afspraken

 • Het is aangeraden na de trimbeurt reeds een nieuwe afspraak vast te leggen zodat je diertje steeds tijdig kan getrimd worden. Vaste klanten krijgen voorrang.

 • Indien je je afspraak niet kan nakomen, gelieve dan tijdig te verwittigen en dit liefst 2 dagen op voorhand, bij een "no show" wordt de volledige trimbeurt aangerekend.

 • Afspraak maken kan via telefoon (laat zeker een berichtje achter als ik niet direct kan opnemen, dan bel ik zodra ik kan terug, vergeet niet je naam en naam van je hondje, katje, konijntje of cavia in te spreken), via sms, via mail, via de website of via facebook.

Brengen en afhalen

 • Breng je diertje op het afgesproken uur en kom hem/haar na sms of op het afgesproken uur terug afhalen. Wanneer je later dan een half uur na sms of het afgesproken uur, en zonder te verwittigen, je lieveling komt afhalen, wordt een opvangprijs van 10 euro aangerekend.

 • Jij als baasje mag tijdens de trimbeurt bij je diertje blijven maar denk er aan dat zeker een hond anders gaat reageren als zijn baasje in de buurt is. Indien het gedrag van je hondje het niet toelaat of wanneer het minder stressvol is voor je diertje, zal ik vragen niet te blijven.

Vooraf de trimbeurt

 • behandel je diertje een week voor het trimbezoek met anti-vlooienmiddel !

 • Laat je hond uit zodat hij/zij nog even zijn/haar behoefte kan doen. Ongelukjes gebeuren en worden met veel liefde opgekuist.

 • Breng je hond zo droog mogelijk, zorgt dat het borstelen, trimmen of scheren vlotter kan gebeuren.

Gezondheid en gedrag

 • Indien je diertje vlooien heeft, wordt de behandeling stop gezet. Ga dan zo snel mogelijk langs bij de dierenarts voor een anti-vlooienmiddel. Thuis stofzuigen en alle dekentjes en bedjes wassen. Ook het salon zal nadien volledig ontsmet en ontvlooid moeten worden. Hiervoor wordt een extra vergoeding van 20 euro aangerekend, bovenop de gewone prijs.

 • Indien er gezondheids- en/of gedragsproblemen zijn, gelieve dit voor de trimbeurt te melden. Deze info wordt op de klantenfiche genoteerd. Bij risicodieren (oud, ziek, allergie, huidproblemen) vraag ik een document "afstand van verantwoordelijkheid" te tekenen. Wanneer ik tijdens het trimbezoek gezondheidsproblemen merk, zal ik je doorverwijzen naar de dierenarts.

 • Gelieve ook voor de trimbeurt te melden of er al bijtincidenten zijn geweest, zodat ik op een veilige manier kan werken.

Betaling

 • De betaling gebeurt cash, via payconiq of BC app, als je je lieveling komt afhalen (heb geen bankcontact).

bottom of page