top of page

10-jarig jubileum Cat’s Precious 2014-2024

Deel 1 - Hoe het allemaal begon

 

Om mijn verhaal, en dat van Cat’s Precious te starten, neem ik jullie graag mee in het verleden, naar 2009, want mijn verhaal start met deze jongen, Basal.

  

 

Ook al was ik altijd een kattenmeisje, ik had nog nooit een eigen katje gehad. Maar daar kwam in 2009 verandering in, toen mijn man en ik Basal adopteerden. Basal was een klein Brits Korthaar lilac katertje waar we op slag verliefd op werden. Maar … al vrij snel moesten we afscheid nemen van ons klein vriendje. Op 5,5 maand overleed Basalleke aan de gevolgen van FIP.

 

Dit verschrikkelijk afscheid bracht mij ertoe om zo veel mogelijk te leren over katjes. Ik ging naar lezingen, volgde cursi bij o.a. Felinova, ging naar shows, startte bij Syntra de avondopleiding Honden- en Kattenpension … alles wat ik maar te pakken kon krijgen om mijn kennis over katjes te verruimen. In 2013 studeerde ik af bij Syntra en met mijn diploma uitbater Honden- en Kattenpension op zak, startte ik eerst met opvang aan huis, van katjes en hondjes. Ik had al snel een aantal vaste adressen waar ik de diertjes ging verzorgen tijdens de vakantie of bij afwezigheid van hun baasjes.

 

Tijdens die jaren adopteerden we 2 nieuwe katertjes, Sjoe Van de Leibeekhoeve, een witte Britse Korthaar en Pipoli’s Djako, een chocolate Britse Korthaar. 

 

 

 Op dat moment was het voor ons een logische keuze om ons eigen kattenpension te starten, in ons eigen huis.

Op een paar maand tijd, toverden Toon en ik het 1ste verdiep van onze woning om, tot een kattenpension voor groepsopvang met een aantal privé verblijven.

 

Op vrijdag 4 Juli 2014 was het dan zover, we mochten ons allereerste hotelgastje verwelkomen en de dagen erna kwamen er nog meer op vakantie.


Met Thano, Pino, Roosje & Fientje, Musti, Leila, James, Jules, Audi, Misty & Pixel en Ruby ging mijn droom in vervulling: mijn eigen kattenpension.  

 Thano, Fientje, Leila en Audi zijn niet meer weg te denken uit het verhaal van het pension. Zij komen hier al sinds de start elk jaar 1 of meerdere keren op vakantie. Jammer genoeg zijn er ook die al sterretjes zijn geworden zoals Pino, Roosje, Misty. Hun foto en die van de andere katjes waar ik van weet dat ze over de regenboogbrug zijn gegaan, hebben in het pension een speciaal plaatsje.

 


2014 werd een fantastisch jaar en we keken vol verwachting uit naar 2015. Een huis vol katjes was echt een droom die in vervulling ging.


wordt vervolgd 😻....Heb je vragen, wens je een vakantie te boeken voor je kleine tijger of een afspraak te maken voor vactverzorging?

Stuur een mail naar catsprecious@gmail.com

of WhatsApp op 0473 42 82 56

Ik help je graag verder !

Liefs Annick


173 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page