top of page

10-jarig jubileum Cat’s Precious 2014-2024

Deel 2 - Katjes, mijn steun en kracht

 

2015 begon heel hoopvol. We kregen meer en meer katjes op hotel. In die tijd werkte ik nog fulltime maar ik kon mijn uren makkelijk zelf regelen zodat ik veel van thuis uit kon werken. Als ik er niet was, ontfermde Toon zich over de katjes. En dat ging hem heel goed af. Ik zie hem nog met een stoel in het privé-verblijf van Jules zitten om te spelen en te knuffelen.


En dan … heel onverwachts … werd op 4 maart 2015 Toon uit mijn leven gerukt. Zijn plotse overlijden kwam immens hard aan, mijn wereld stortte in.Onze families, Sjoe & Djako, maar ook de katjes in het pension hielpen me door de moeilijkste, zwartste periode uit mijn leven.

Ik gaf mijn fulltime job op en al mijn aandacht ging naar de katjes, zij gaven me zoveel kracht en liefde. Zij gaven me een reden om ’s morgens op te staan en verder te doen.

Sjoe en Djako werden nog meer mijn kindjes.


Omdat ik altijd een zwak gehad heb voor naaktkatjes, adopteerde ik in mei 2015, mijn sphynx meisje, Hanni. Zij kon het direct goed vinden met Sjoeke en Djako, want ook zij misten hun Toontje. Hanni bracht terug wat licht in ons hoofd en in ons huisje.

 

mijn meisje Hanni

Hanni, Djako & Sjoeke

 

Samen met Sjoeke, Djako en Hanni, brachten de katjes in het kattenpension terug wat kleur in mijn leven. Meer en meer kattenouders vonden de weg naar Cat’s Precious en ik genoot van de aanwezigheid van zoveel katjes.

Omdat dieren mij er bovenop hielden en ik heel graag voor hen zorgde, opende ik in 2016 mijn trimsalon. In het begin had ik nog niet zo heel veel katjes om te verzorgen maar daar kwam snel verandering in. Toch mistte ik het sociale contact met mensen en ging ik in 2016 terug part-time gaan werken.

 

Ondertussen had ik ook zelf meer katjes. Sjoeke, Djako en Hanni kregen er in 2016 nog 2 broertjes bij, de Elfjes Baron & Buzzer en in 2017 kwam Elfje Cullin. Jammer genoeg moest ik in 2017 afscheid nemen van mijn witte knuffelbeer Sjoeke. Ik adopteerde toen Pepijntje, een Bambino kater van 4 jaar. En als kers op de taart kwam ook Lykoi Wolfke in 2018 bij mij wonen. Mijn kattenfamilie was nu compleet.

 

Baron & Buzzer - Cullin - Pepijntje - Wolfke

 

Door het grote succes van het trimsalon, besliste ik in 2018 volledig zelfstandig mijn zaak te runnen. En dat ging vrij goed. Ik volgde cursi om mij te vervolmaken in hondentrimmer, schoolde mij om tot kat- en vachtvriendelijke kattentrimster en volgende de opleiding Happy Cats Bootcamp voor professionals. Nu kon ik ook de kattenbaasjes advies geven over gedrag, de basisnoden en zoveel meer wat een katje, katje maakt. Ik volgde zelfs een opleiding toilettage en scheren van paarden, puur uit interesse.


wordt vervolgd 😻....Heb je vragen, wens je een vakantie te boeken voor je kleine tijger of een afspraak te maken voor vachtverzorging?

Stuur een mail naar catsprecious@gmail.com

of WhatsApp op 0473 42 82 56Ik help je graag verder !

Liefs Annick


25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page