top of page

10-jarig jubileum Cat's Precious 2014-2024

Deel 3 -  En toen kwam Corona … 2020 … een jaar om nooit te vergeten

 

 In Februari 2020 had ik een katje op vakantie wiens gezondheid al een tijdje niet zo optimaal was. Obi was op dat moment mijn zorgenkindje en op een avond volgde ik mijn buikgevoel en ben ik als een gek naar de dierenarts gereden. Maar Obi’tje was op en werd bij de dierenarts ingeslapen. Toen ik met het kattenpension startte, wist ik dat dit kon gebeuren, maar het was een zware klap. Een foto van Obi’tje heeft in het hotel een mooi plaatsje gekregen.

 

Kort daarop werd de wereld overschaduwd door een pandemie, Corona was daar. In Maart 2020 moest het trimsalon en het kattenpension gesloten worden. Geen diertjes meer in het kattenpension en geen diertjes meer om te verzorgen in het trimsalon. Gelukkig had ik mijn eigen kattenkindjes, Djako, Hanni, Baron & Buzzer, Pepijntje, Cullin en Wolfke die mijn dagen vulden. Maar als je job je passie is, is het heel moeilijk om dit ineens te moeten opgeven.

De jaren die volgden waren moeilijk maar ik wou niet opgeven. Cat’s Precious was, is mijn kindje.

 

En het volhouden loonde. Het kattenpension zat elke vakantie volzet en ook in het trimsalon ging ik meer en meer katjes verzorgen.  Daar de katjes die hier vanaf het begin op vakantie kwamen, ouder werden, speciale voeding nodig hadden, al wat meer konden genieten van de rust, werd in die periode het kattenpension, door mijn broer Thierry en mezelf, omgetoverd naar privé-opvang. Nu had elk katje zijn eigen privé-verblijf. In het privé-verblijf heeft het katje alles wat nodig is: eten, drinken, kattenbak, krabpaal, hoogtes, mandjes … maar ook nog genoeg ruimte om te spelen en te knuffelen. Katjes van hetzelfde gezin verblijven samen. Ik kan nu wel niet zo veel katjes opvangen maar bij Cat’s Precious gaat kwaliteit boven kwantiteit.

     

 


In 2022 werd Djako opeens ziek en op een week tijd werd hij zo zwak dat ik niets anders meer kon dan hem te laten gaan. Djako had nierfalen, zoals Sjoeke had gehad.

 

 Nu weet ik wel dat diertjes hebben ook afscheid nemen is, maar de laatste jaren gaat het wel snel. In 2023 werd Pepijntje van het ene moment op het andere heel erg slecht en hij overleed in mijn armen.

wordt vervolgd 😻....Heb je vragen, wens je een vakantie te boeken voor je kleine tijger of een afspraak te maken voor vachtverzorging?

Stuur een mail naar catsprecious@gmail.com

of WhatsApp op 0473 42 82 56Ik help je graag verder !

Liefs Annick

 


43 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page