top of page

10-jarig jubileum Cat's Precious 2014-2024

Deel 4 -  4 juli 2024

 

 2024 begon niet zo goed, mijn meisje Hanni gaf in Februari de strijd op. Afscheid nemen van mijn enige kattenmeisje, mijn zielsmaatje, mijn steun, valt me enorm zwaar. Maar de herinneringen aan haar, aan mijn echtgenoot Toon, aan Basal, Sjoeke, Djako en Pepijntje, geven me elke dag nieuwe kracht om de diertjes te blijven verzorgen. De katjes in het kattenpension, de katjes, hondjes en konijntjes in het trimsalon, mijn eigen lieverds Baron & Buzzer, Cullin en Wolfke blijven mij motiveren om steeds beter te doen.Omdat afscheid nemen zo moeilijk is en zo een impact heeft, volgde ik de opleiding “rouwcoach bij overlijden huisdieren”. Het was een pittige, intensieve en emotionele opleiding, maar het heeft me sterker gemaakt. Meer nieuws over stervensbegeleiding en afscheid van je diertje volgt binnenkort.  

Aan alle diertjes die al over de regenboogbrug zijn, jullie zitten in mijn hart, voor altijd.


En zoals de voorbije 10 jaar, mogen jullie de komende jaren rekenen op mijn toewijding en passie om jullie diertjes op de best mogelijke manier te verzorgen.

Dank je wel aan alle diertjes, voor jullie vertrouwen en knuffels. Dank je wel aan alle dierenouders, die mij hun diertje toevertrouwen.

En morgen komt Thano terug op vakantie, het eerste katje waar het 10 jaar terug allemaal mee begon. Tot morgen Thano’tje.

     

 Heb je vragen, wens je een vakantie te boeken voor je kleine tijger of een afspraak te maken voor vachtverzorging?

Stuur een mail naar catsprecious@gmail.com

of WhatsApp op 0473 42 82 56Ik help je graag verder !

Liefs Annick

 


10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page